Cum va asigurati ca un fotograf de nunta poate oferi ce aveti nevoie?

Efectuarea interviurilor

Dupa ce ingustati selectia de fotografi la circa trei, faceti programari la interviu cu candidatii. Fotograful profesionist probabil va avea doua sau trei albume de nunta disponibile pentru a le arata. Asigurati-va ca vedeti cel putin un album al unei nunti intregi, de la inceput pana la sfarsit, de preferinta, ceva care este comparabil cu ceea ce va fi nunta dumneavoastra ca aranjament fizic dar si ca ton emotional. Dupa examinarea tuturor lucrarilor-esantion indeaproape, solicitati sa vedeti un alt set de fotografii, de la o nunta recenta. Acest lucru va va permite sa vedeti atat cel mai bine munca sa din albumele pre-selectate cat si activitatea sa medie, cotidiana. Catalogul www.fotografnunta247.ro va prezinta unele lucruri de avut in vedere in acest sens:

  • Sa examinati elementele de baza ale imaginilor, cum ar fi culoarea, claritatea, expunerea, granularitate si compozitia.
  • Sa determinati stilul fotografului: trage fotografii care sunt aventuroase si artistice, sau sunt standard si ordinare?
  • Face oaspetii sa arate natural sau constienti de sine?
  • Face fotografiile sa capteze tonul emotional organic, sau face ipostaze ale cuplului care se simt fortat?

Asigurati-va ca rezultatul interviului va lamureste care este cea mai buna calitate medie dar si cea mai buna munca a fotografului, stilul ei vizual, si daca se va ajusta stilul sau pe gustul dumneavoastra individual. Dorinta fotografului de a lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a va satisface ca si client este esentiala pentru a produce un rezultat exceptional, si un profesionist stie asta.

Masura profesionalismului lor

De vreme ce nu toti fotografii amatori sunt egali in munca, cel mai bun mod de a garanta ca vei primi un album de nunta de calitate este de a angaja un profesionist cu un background solid si variat de experiente nuptiale.

In timpul interviului, pentru a afla la cat de multe nunti a fost fotograful intrebati si de cati ani practica acest lucru. S-ar putea sa fi fost un fotograf profesionist timp de 15 ani, dar numai nunti sa faca incepind de anul trecut. Amintiti-va, fotografia de nunta este mult diferita fata de oricare alt tip de fotografie; presiunea este ridicata, iar energia emotionala nu este potrivita pentru toata lumea.

Nu uitati sa intrebati daca fotograful a mai lucrat inainte la acel loc de nunta. Daca da, el poate sti deja unde sa stea pentru a obtine fotografia perfecta sau cum sa incorporeze vitraliile antice care coloreaza biserica intr-un mod unic de imbinare.

Craciun fericit!

Dragii mei cititori, nu stiu cati sunteti ca nu v-am numarat (inca), dar vreau sa va multumesc ca mai dati pe aici din cand in cand, si mai lasati si cate un comment, si vreau totodata sa va urez si un Craciun Fericit alaturi de cei dragi, cu multe bucurii, momente placute, fericire, planuri de viitor, si asa mai departe!

Sfaturi de scoala de soferi dupa ce ati luat permisul

Fiti atenti la manevrele masinilor inalte din fata dumneavoastra.

Urmariti nu doar masina din fata dumneavoastra ci si pe cele aflate la distanta. Conducatorii vehiculelor inalte (camioane si autobuze) vad situatia de pe carosabil mult mai clar. Daca acestia schimba banda toti deodata, probabil au observat un accident sau un alt tip de blocaj existent pe drum. Urmati-le exemplul si schimbati banda si dumneavoastra.

Daca masina nu porneste, aprindeti faza lunga.

Uneori in timpul iernii masina nu va porni la prima cheie. Inainte de a incerca alte metode, incalziti bateria aprinzand faza lunga. Radioul sau alti consumatori pot fi de asemenea folositi pentru a face acest lucru.

Coborati ceva mai jos oglinda retrovizoare pe timpul noptii.

Din pacate, multi conducatori care au terminat o scoala de soferi din Romania nu stiu ca o oglinda retrovizoare standard are doua moduri: modul de zi si modul de noapte. Pentru a evita sa fiti orbiti de masina din spatele dumneavoastra, ajustati unghiul oglinzii retrovizoare coborand-o ceva mai mult pe timpul noptii.

Porniti aerul conditionat.

Chiar daca nu folositi aerul conditionat (de exemplu iarna), porniti-l cu regularitate pentru cateva minute. Altfel fluidul de racire se va deteriora iar instalatia va deveni uscata.

Folositi frana de mana cu regularitate.

Chiar daca nu realizati parcari in panta, folositi frana de mana cu regularitate pentru a o pastra functionala. Singura exceptie o reprezinta perioadele cu temperaturi foarte scazute. In astfel de situatii ar trebui sa evitati folosirea franei de mana deoarece placutele de frana ar putea ingheta.

Daca o masina de pe banda invecinata incetineste, faceti la fel.

Daca vedeti o masina pe banda invecinata ca isi reduce viteza ar trebui sa ii urmati exemplul. Probabil soferul acesteia a observat un pieton sau un animalut ce trece strada.

Nu lasati iluzia vitezei mici sa va induca in eroare.

Pe un drum drept viteza pare sa fie de 2 ori mai redusa decat cea reala. Daca nu incetiniti inaintea executarii unui viraj, masina dumneavoastra ar putea intra in derapaj.

Nu intoarceti rotile dinainte de a executa un viraj spre stanga.

Este periculos sa intoarceti rotile inaintea executarii unui viraj spre stanga. Acestea trebuie sa se afle in pozitie normala pana la executarea virajului propriu-zis. In caz contrar, daca veti fi lovit din spate de un alt autoturism exista riscul de a fi proiectat pe contrasens si de a fi lovit de o alta masina.