Cele mai bizare locuri in care s-a ratacit telecomanda

Cu totii stim acel sentiment de usoara panica si de frustrare cand nu reusim sa gasim telecomanda televizorului. De multe ori, o gasim în ultimul loc în care decidem sa o cautam, dar care sunt cele mai bizare locuri în care oamenii au ratacit telecomanda?

Site-ul AvForums.com si-a întrebat cititorii exact acest lucru si raspunsurile au depasit asteptarile.

”In cutia cu cereale! Nepoata mea, suparata ca nu am lasat-o sa se uite la niste desene animate, a decis sa o ascunda în cutia cu cereale. Am cautat toata ziua blestemata de telecomanda, iar a doua zi, cand îmi puneam cereale din cutie, mi-a cazut telecomanda în castron”, spune Safcalibur.

”Imi gasesc telecomanda în frigider în mod regulat. Merg adesea la frigider sa-mi iau cate o bautura rece si las telecomanda acolo. Apoi ma întreb mereu unde e telecomanda”, povesteste Bouncer.

”Un prieten de-ai mei, care era freelancer la momentul respectiv, se grabea în oras la un meeting. A însfacat cheile de la masina si telefonul mobil si a plecat. Ajuns la restaurant, a scos cheile si telefonul pe masa doar pentru a observa ca plecase cu telecomanda în locul telefonului mobil”, scrie si Bigtruck.

”Mi-am gasit telecomanda în Țara Galilor, la parintii mei. Eu locuiesc în Londra. Cand au fost la mine, au luat-o probabil din greseala cand faceau bagajul. Acum am doua, pentru ca între timp mi-am cumparat alta”, adauga Tonyrees687.

”Eu am vazut-o în masina de spalat, la jumatatea ciclului de spalare. Fiica mea cea mica a ascuns-o probabil, în cosul de rufe”, a precizat si Dj_padd.

”Noua ne-a adus-o postasul la usa, trimisa de un cumparator de pe eBay, caruia îi vandusem niste jucarii. A fost de treaba si ne-a înapoiat telecomanda televizorului, care nu avea ce cauta în pachetul care a ajuns la el”, a puncat IronGiant.

Voi? In ce locuri ”dubioase” v-ati ratacit telecomanda? Și ce ati facut? Ati recuperat-o sau v-ati cumparat alta?

Leave a Comment