Folie pentru ferestre – Tipuri si beneficii

Foliile pentru ferestre sunt straturi subtiri de poliester care sunt aplicate pe sticla. Ele sunt disponibile in mai multe tipuri diferite, si pot oferi o varietate de beneficii pentru case, cladiri comerciale, precum si automobile.

Tipuri de pelicule pentru ferestre

Siguranta si securitate: Acest tip de folie protejeaza impotriva impactului accidental sau intentionat cu un obiect strain. Sticla se poate sparge ca si in mod normal, insa folia previne imprastierea ei, si mentine sticla in pozitie.

Anti-graffiti: Folia pentru ferestre anti-graffiti poate reduce timpul si resursele necesare pentru a elimina manual desenele de graffiti nedorite – o optiune excelenta pentru cladiri comerciale, industriale si guvernamentale.

Decorative: adaugati intimitate ferestrelor cu nuante decorative mate sau colorate, recomanda website-ul Folie-auto.net. Acest tip de folie pentru ferestre vine in multe stiluri, culori, modele, texturi si modele.

Solar: Daca obiectivul principal este de a imbunatati eficienta energetica, foliile solare pentru ferestre protejeaza impotriva a pana la 99% din razele UV de la soare, ceea ce mareste confortul in interior, si creste economiile de energie; totodata regleaza temperatura interioara, reduc stralucirea si previn decolorarea mobilierului interior.

Low-E: Folia pentru ferestre Low-E va poate ajuta sa va mentineti casa rece vara, si calda in timpul iernii, oferind un strat suplimentar de izolatie pentru ferestre.

Beneficiile foliei pentru ferestre

Aspect imbunatatit: disponibile intr-o gama completa de nuante, foliile pentru ferestre va pot ajuta sa obtineti aspectul dorit prin imbunatatirea estetica a exteriorului casei, biroului sau automobilului dumneavoastra.

Confidentialitate: foliile standard pentru fereastra fac mai greu sa de vazut intr-o cladire din exterior, dar exista si folii pentru ferestre concepute special pentru nevoile de confidentialitate.

Protectie UV: Ganditi-va la foliile pentru ferestre ca la protectie solara pentru casa, biroul sau automobilul dvs. Ele pot respinge pana la 99% din razele UV daunatoare, protejand atat oamenii, cat si mobilierul interior.

Siguranta si securitate: folie de siguranta pentru fereastra creeaza o bariera puternica pentru a tine intrusii departe de casa sau cladire in timpul unei spargeri intentionate. De asemenea, impiedica o fereastra sparta sa se sparga in cioburi periculoase de sticla in timpul unei spargeri accidentale, sau in cazul unui accidnet, cand e vorba de masini, amintesc expertii unei firme de montaj folii masini Arad.

Economii de energie: vara, foliile pentru ferestre reflecta razele ultraviolete de la soare, scazand semnificativ temperaturile interioare. In timpul iernii, foliile pentru ferestre reflecta caldura inapoi in cladire. Acest beneficiu inseamna costuri mai mici de energie si mai putina uzura a aparatului de aer conditionat.

Reglarea temperaturii: Folia pentru ferestre poate controla caldura interioara nedorita de la soare, reducand dezechilibrele de temperatura suparatoare din interiorul casei sau cladirii dvs.

Durabilitate si longevitate: Multi furnizori de folii pentru ferestre ofera garantii, unele de pana la 15 ani!

Leave a Comment