De ce unii oameni aleg sa cumpere la mana a doua

Cand vine vorba de cumparaturi pentru lucruri precum haine, jucarii, mobilier si multe altele, de cele multe ori oamenii obisnuiesc sa le cumpere noi. Comoditatea de a vizita un mall si de a ridica aceste articole poate fi tentanta. Dar cu ce cost? Nu numai ca cumpararea de articole noi va costa de obicei mai multi bani, dar mediul inconjurator plateste si un pret mare pentru a produce acele articole noi. Daca sunteti incepator in a cumpara second hand, si nu sunteti sigur daca este potrivit pentru dvs., va prezentam beneficiile cumpararii de produse la mana a doua:

Sprijiniti afacerile locale

Indiferent daca cumparati dintr-un magazin de mobila second-hand Zalau, dintr-un magazin de consignatii, dintr-un magazin de epoca, de la un vecin care a postat bunuri second-hand pe retelele de socializare sau dintr-o piata, banii pe care ii cheltuiti raman in oras, si nu pleaca spre sediul E-mag (sic).

De fapt, magazinele second-hand sunt adesea o extensie de strangere de fonduri a unei organizatii non-profit. Deci, nu numai ca va puteti simti bine daca economisiti bani si protejati mediul inconjurator, in functie de locul in care faceti cumparaturi, dar veti sprijini si cauzele locale.

Dar cumpararea de produse folosite nu inseamna doar sa va sustineti bugetul, organizatiile nonprofit si planeta, sustineti si afacerile locale, si ajutati si economia locala. Magazinele populare isi doresc, au nevoie mare, si apreciaza si mai mult afacerea ta. In plus, probabil ca folosesc banii pe care ii cheltuiti pentru a investi inapoi in magazinul lor, sau pentru a sprijini alte afaceri din zona.

Gasiti obiecte unice

Acum ca stiti care sunt marile beneficii ale achizitionarii la mana a doua, este timpul pentru partea cu adevarat distractiva! Jumatate din distractia de la cumparaturi second-hand, de a rasfoi magazinele de consignatie sau de a va aventura intr-un magazin vintage este fiorul descoperirii. Fie ca sunteti in cautarea unei noi tinute pe care sa o purtati la intalnire, o piesa de mobilier distractiva pentru casa dvs., urmatoarea carte de citit obligatoriu sau jocuri pentru copiii dvs., veti gasi articole unice, uneori greu de gasit.

Cand cumparati articole si produse noi, de obicei alegeti dintre articolele produse in serie pe care le-ar putea avea si vecinii Dvs. De ce sa fiti la fel ca toti ceilalti? Dincolo de avantajele evidente ale cumpararii de produse second, primiti bonusul suplimentar de a detine articole pe care nu le veti gasi nicaieri, conform mobila-second-hand.ro. Imaginati-va ca veti descoperi un fotoliu grozav, care este perfect pentru a citi toate cartile folosite, dar poate ca materialul nu este tocmai preferatul Dvs, sau ar putea folosi un mic update. Prin tapitarea obiectelor de mobilier second-hand sau prin realizarea de proiecte de bricolaj din bunurile uzate pe care le cumparati, creati piese cu adevarat unice.

Acum ca stiti care sunt beneficiile achizitionarii de produse second-hand, speram ca veti lua in considerare acest lucru data viitoare cand veti pleca la cumparaturi. Si nu uitati, nu este vorba doar de magazinul dvs. local de second hand. Exista o multime de moduri diferite de a cumpara second hand, inclusiv consignatie, piete, site-uri de vanzare online tip OLX sau Publi24, piete de vechituri, magazine de epoca si multe altele. Veti dori sa gasiti unul care se potriveste cu stilul si obiceiurile preferate de cumparaturi.

Amintiti-va, daca sunteti nou in activitatea de cumparat produse second, nu trebuie sa fie totul sau nimic. Incepeti cu putin si mergeti mai departe. Stim ca exista unele articole pe care veti continua sa le cumparati noi, si acest lucru este in regula. Fiecare articol pe care il cumparati folosit este un pas in directia corecta, si, inainte sa va dati seama, veti trai un stil de viata fara deseuri… sau doar un stil de viata obisnuit care prioritizeaza reutilizarea – oricare dintre ele este grozav!

Leave a Comment